Iluze

Iluze

Anotace: ...

Jsme členové sdružení iluzí,
Všichni jsou členové, i ti druzí,
Však já nejsem člen této společnosti,
Ovšem jsem také iluze, snad mám ctnosti?
Ctnost je duše člena,
Ale nikdo ji nemá.
Srdce je rozum,
Kdo rozumí těmto torzům?
Snad jen člen s duší,
Ostatní jsou hluší.
Ne, všichni rozumí, jen nechápou, neví…
Upadají – upadají – sami ze sebe leví.
Jsem člen s jiným pólem, pólem na kterém větry dují,
Ovšem tyto protikladné póly se nikdy nepřitahují.
Autor Žiťa, 16.06.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí