Z pekla do vyhnání

Z pekla do vyhnání

Anotace: zoufalost,strach...

Z pekla do vyhnání

Ztracená naděje
Teď už není úniku
Ruka se zachvěje
Kudy od zániku?

Zahoď ten nůž
Slzy utři
Trochu se vzmuž
Na horší časy se šetří

Měla jsi strach
Neviděli jak se to blíži
Tvé tělo se mění v prach
Tvá cesta se se smrtí kříží

Pramínek krve stéká
Jablko z rajské zahrádky
Tebe smrt přeci neláká
Přesto dopíšeš poslední řádky
Autor Drusilla, 30.06.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimava a k tomu moc povedena

01.07.2006 00:19:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí