Words mean nothing

Words mean nothing

Anotace: Když někdo někoho ztratí....Ztratí i sebe...

Lidé a jejich upřímná soustrast do mých uší,
jsem zoufale sám a z té samoty mě nic nevyruší,
ve svých pohybech na jednom místě zůstávám,
neutíkám, propocený, dokořán ústa mám,
a děkuji a děkuji za jejich slova útěšná,
hle, abeceda jak se zdá být prospěšná,
každé podání ruky mě stahuje dolů,
procházím se kolem vyjedených stolů,
zastavím se, zastaví se, tlouct přestalo,
co mám dělat? Padnout? Stát? To se mi ještě nestalo,
někdo křičí slova, někdo je vzlyká, někteří slova teprve hledají,
a v tu chvíli si tak bolestně uvědomuji, jak slova nic neznamenají.
Autor smudlinek, 06.07.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... teď píšeš jinak ... aha už Tě postihl Kristus ...

07.02.2007 20:30:00 | Marcella

ta je takova hodne bolestna, az by se clovek rozplakal

16.09.2006 18:27:00 | janewe

Jo...a proto nesnáším pohřby ...pro ty zbytečný slova, ale když mi umřela švagrová, musela jsem si to napsat...Vlaďka se to jmenuje, str.3 u mě...jestli chceš.

10.07.2006 15:45:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí