Kdy mě uvidíš

Kdy mě uvidíš

Anotace: ...????????????...

Dřív tolikrát ses ptal,
kdy mě uvidíš.
Dnes můžeš se k nám projít
a spatříš malý kříž.

U toho kříže z kamene
polož mi kytici,
tam moje srdce zraněné,
tam srdce plačící.

U toho kříže z kamene,
pod starým lipovím
tam moje srdce kamenné.
Však víc už nepovím...
Autor semiramis, 09.07.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promin nelíbí se mi opakování stejných rýmu = kamene / kamenné

09.07.2006 20:41:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí