Když tiše pláče lilie

Když tiše pláče lilie

Anotace: Zapomění je ta nejhorší podoba trestu.

sklopily oči
rudé lilie
aby neplakali...
vzplála jejich srdce
hlubokým bolem
žalem nad ztrátou
věrného srdce
do prachu padly
nohy podlomené
skloněnou hlavou
vzdaly hold pokoře...
v prachu zašlapané
nikdo si nevzpomene...
Autor Jats, 10.07.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, smutně jsem se s tím pomazlil...

10.07.2006 09:35:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí