Čtyři myšlenky

Čtyři myšlenky

Anotace: SSkuzte mít fantazii...

Rozbřesk slávy kroutí klíčem.

Váhy rostlé na povrchu,
zejí volným klidným mečem,
voda valí kousky vzduchu,
dolů do zdi tíhu vlečem.

Každý moták pevně stojí.

Provaz drží kostku zlatou,
davy vzhlíží přímo horem,
skály pouze lidi matou,
chtějí přeplout rychle vorem.

Točí klikou na obojí.

Rosa lpí na listu trávy,
hrobař brzdí miskou žízeň,
louka skrýva vodu hávy,
občan, hrobař volí přízeň.

Oře hrubě lidským míčem.

Lumík zoufá druhům svým,
řetěz trhá mladá skála,
na hornině roste blýn,
dávno již tu hora stála.
Autor mamaruta, 12.07.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já rád fantazii jen zastavit byse mohlo co běží a rozeběhnout se co prská ranní rosu :o)

12.07.2006 13:36:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí