Opouštím...

Opouštím...

Anotace: -

Sbírka: I grieve

Zašeptej

Zazpívej

Smím se tě dotknout

A přec jsi mírně daleko

Žena co zpívá o milenci (- ani bílé květiny jej neprobudí)

Chci se probudit,

Z tohoto zlého snu

Jenže je příliš živý

Sedím vedle tebe,

Proč mě nevnímáš - poslouchej…

Naslouchej dešti…

S křikem zavírám dveře

Moje dveře k tobě

A pořád prší.

Po láhvi whisky,

Hraji si s vizitkou,

Černé litery se zlatým okrajem

Co dělám špatně,

Naslouchám, miluju, žiju?

Po páté vytáčím číslo;

Tolik prázdných nocí a dní

V tichu, pláči, vzteku

Pořád ten věčný kruh-

Všichni se ptají

Najednou tolik zájmu-

Hledím na nebe

A vyhlížím ráno-
Autor Žárovka, 25.10.2011
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Any 4, Petbab, E., Levandule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí