Naděje

Naděje

Anotace: Toto jsem napsala při pohledu na mé město osvícené paprsky chvíli před západem slunce.

Ráno plné naděje,
že bude lepší den.
Celé město zalije,
jak nejkrásnější sen.

Paprsky pohladí duši mou
a srdce se znovu rozzáří.
Zakryjí vzpomínku nemilou,
jež se ztratí v slunce záři.

Však nic věčně netrvá
to je známá věc.
Až se slunce schová,
paprsky uhasnou přec.

Já s nadějí zas budu usínat.
Však naděje to jiná bude.
k spánku budu uléhat
a doufat, že smrt přijde.
Autor Adeleide Gregory, 17.07.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí