Smutek

Smutek

Anotace: někdy...

sedím u okna s motýlími křídly
rozplývám se v nočním vzduchu
nikdo se to nedoví
nepoví mi pohádku na dobrou noc
není moje máma

ukusuju z temnoty a černím si tím
tělo
uletět by chtělo
kdyby smělo
tu možnost kdyby mělo

teče mi po zádech
vina a žaloba
vina a hlasitá výčitka
ani v noci nemlčí

nemůžu jinak
škoda jen
že nemám pravá křídla
možná bych nemusela tak tvrdě spadnout
na betonovou zem
Autor Lasska, 10.01.2005
Přečteno 2445x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí