Sám v sobě

Sám v sobě

Anotace: Neptejte se, sám nevím.........

Sám v sobě
v rohu schoulený
ve tmavé době
z pocitů zmatený

jen kapky potu
po těle tečou
bodají jak stovky hrotů
a minuty se vlečou

pak pomalu po tvaři
krvavé slzy stékají
ve tmě už nic nezáří
a odpuštění hledají

hledají přítomnost saně
a tváře dolů padají
dole třesou se dlaně
a pocity trhají

rvou tělo na kusy
trhají duši
snad prášky do pusy
když všichni jsou hluší

tak sám v rohu schoulený
jen sám v sobě
ze všeho zmatený
když ležím v hrobě...
Autor Nola77, 10.01.2005
Přečteno 2678x
Tipy 2
Poslední tipující: hellowik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Silná kávička..../bez mlíčka, bez cukříku/ a hle; i bič je tu...

13.08.2007 10:43:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí