Zlobíš se

Zlobíš se

Anotace: ***

Do zprahlé země vtloukáš klacek.
Jsi rozhněván, nejradši bys rozdal pár facek.
Hůl se noří hloubš s každou tvou ranou.
Nebiješ mě pěstmi,
ale před vodopádem tvých slov prchám stranou.
Dvůr potemněl,
mraky schovaly, co v očích ukrýváš.
Vím, že se zlobíš,
i když se nedíváš.
Prudkost jakou si pročísneš rukou vlasy.
Už je to dlouho, co jem tě nepohladila - asi.
Ale v slzách ukrývám bolest plnou strachu.
Nejde mi se ti přiblížit ani trochu.
Smutnýma očima hledím, jak moc jsi vzdálený.
Deset kroků ode mě, ale most mezi námi spálený.
Oharek cigarety nechal si v trávě doutnat,
jako naději, že smím i já doufat.
Třeba v to, že vítr poslední jiskru nechá vzplát
a ty znovu rovzpomeneš, proč si mě měl tolik rád.
Autor melebele, 21.07.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá.....je v ní naděje i když krutě bere iluze..už jenom tím, že je to skutečně asi vždycky stejně na draka:/...

21.07.2006 20:27:00 | šestka

Tohle jsem taky zažila...nebo zažívám? Hezká...

21.07.2006 17:51:00 | ZZuzkAA

Vzpomene si
stojí li za to
nebo pak lepší
nazve tě zlato ...

21.07.2006 16:48:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí