Samota

Samota

Anotace: ...

Odveď mou samotu
Odveď ji pryč
Nech ji tam u plotu
Vem na ni bič

Dej jí trochu do těla
Dej jí pořádné kapky
Říká, že to nechtěla?
Povídá jen zmatky

Vem jí už konečně stranou
Vem jí do prdele
Prohoď ji pekelnou branou
A bude hned vesele
Autor Žiťa, 23.07.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukám že toho mám ehodně společného
smekám před tebou

24.09.2006 20:33:00 | přema

K čemu vulgární slova? Cítíš to tak?

23.07.2006 22:55:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí