Pramen štěstí

Pramen štěstí

Anotace: Uprostřed lánů stojící, hledící na nebe.

Koukám se na nebe přes listy stromů,
a srdce mé tesknoucí chtělo by domů.
Chtělo by na místo kde láska má pramen,
chtělo by na místo kde život je rájem.

Prošel jsem všechen kraj i na konci světa byl ,
však tenhle svět vysněný nikdy jsem nespatřil.
A po čase pochopil , že tenhle svět není,
tak proč sem podlehl tomuto snění ?
Autor Cryoman, 28.07.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak jsem nejdřív přečetl anotaci, což dělám většinou obráceně..
uprostřed lánů .. a přes listy stromů...
a tím mě asi vypadla rytmika...

28.07.2006 07:54:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí