Ledové srdce

Ledové srdce

Anotace: "zraněné srdce v němž chybí cit, zranila láska čepelí ostrou jak břit"

Ledové srdce

Mé srdce bylo plné lásky,
však zasáhla mne čepel ostrého břitu,
už nejsem jako dřív,
nejsem schopna citu

V srdci mám led,
který jen tak neroztaje,
v lásku už nevěřím,
život si se mnou krutě hraje

Necítím nic,
jsem chladná jako led,
i když se snažím,
aby můj život měl nějaký sled

Chci milovat,
však nedaří se mi to,
můžu říct jen "mám Tě ráda",
prosím odpusť mi to

Budeš-li trpělivý,
snad časem ten led roztaje v cit
a já zas lásku v srdci budu mít

Však hceš-li moji lásku nyní,
řeknu Ti jen sbohem hned,
mé srdce neroztaje,
je v něm stále led
Autor Andrea de Taverne, 07.08.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí