Prázdný svět

Prázdný svět

Anotace: ...

* Žít... žít, nebo ne?
Deprese je můj život, deprese.
Snad přes tento most přejdeme,
kdo rozhodnutí pronese?

Někdy v záblescích vidím,
jak radost přichází.
Proč se ještě divím,
že sami jsme její vrazi.

Asi protože je naděje,
naděje námi vysněná...
Ale než se někdo naděje,
je prolezlá plísněma!

Myslel si, že se můžeš opřít,
aspoň o par svých přátel?
NE! Dokazali by i sami sebe popřít.
V lávě jsi si ruce máčel.

Tak co? Kdo ti nakonec zbyl?
Jen jeden přebytečný tvor.
Je to nositel tvych umírajících sil.
Jsi to Ty! - tající sníh z hor.

Až teď najednou vidíš,
že tvůj anděl strážný
má rohy a jen žal s ním sklidíš.
Tak kdy pokoj dáš mi?

Zbytečné je někomu spílat,
když mu stejně zvoní hrana.
Raděj se jen dívat,
jak mu do očí klová vrána.

Prázdným světěm pluju... +
Autor Žiťa, 07.08.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby tohle byla anketa tak já říkám: žííííít!!ať to stojí co to stojí-depka si časem vyláme zuby a ještě bude veselo, až to pěkné nebude!
Souhlas-Metal 4ever, no tak ať je to co nejdýl,no ne?;o)

07.08.2006 21:55:00 | Navire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí