Zraněna

Zraněna

Anotace: Nikdy se nepodaří vyjádřit pocity dokonale...

Zachytit bych chtěla
všechnu tu bolest ve mně se dějící,
kdybych jen směla ukončit
smutek pomalu se probouzející.

Znovu jsem to udělala, znovu,
jako již předtím mnohokrát
a dále zraňovat se mohu,
každému se to může stát.

Volám proto o pomoc tebe,
drž mě a objímej,
z té hrůzy na těle mne zebe,
drž mě v náruči a se mnou rozjímej.

Ztratila jsem sebe samu,
nejsem k nalezení, hledej mě, prosím,
v duši slyším nářek, křik, pláč a hanu,
na ústech tvé jméno stále nosím.

Plazím se a cítím vzduch brázdící tento svět,
myslím, že ve dví se zlomím každou chvíli,
uklidnilo by mě slyšet pár vět
a cítit to že jsme jednou žili.

Mám však neblahý pocit který sžírá mne,
že udělám to zas a znovu,
ublížím si na těle, duši
a proč ne? Vždyť mohu…
Autor Pincik, 08.08.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo, tady rýmuješ tak nějak zvláštně ... ale jestli je ta báseň o tom o čem myslím ... tak tě chápu ... a je to pěkný ... pak pokecáme ... zatim paiky ...

13.08.2006 20:21:00 | Miro Sparkus

Nemůžeš :-) jestli ses tak cítila, tak doufám, že už je líp, jinak za 1 přirovnání, jen méně násilně rýmuj.

09.08.2006 08:40:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí