možná

možná

Anotace: beznaděj??

Možná
až vánek pohladí tě vzpomeneš
možná
až měsíc obloudí tě vzpomeneš
možná
až ráno slunce vyjde vzpomeneš
možná
až smutný den ti přijde vzpomeneš
možná
až rosa zastudí tě vzpomeneš
možná
až plakat bude dítě vzpomeneš
možná
až hvězdy budou svítit vzpomeneš
možná
až bolest budeš cítit vzpomeneš
možná
až v noci bude den vzpomeneš
možná
že přikážeš si
Z A P O M E Ň ? ? ? ?
Autor oli, 16.01.2005
Přečteno 1231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Možná,nevzpomeneš vůbec.

13.09.2005 10:16:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí