Hudba

Hudba

Anotace: v tónu tvém procházím se... vzívám tklivé melodie neb víc neloučím se... a minulost dále žije (ve mě neboť tys už zapomněl...)

Hudba promlouvá ke mně rytmem svým,
poslouchám, a na její notě se svezu…
dřív, než trápení své ukončím…

Milostné příběhy vyprávíš, tiše a tesklivě v taktu tvém…
poselství předáváš a doufáš, že hoře mé odplavíš…
zobcové flétny um, zvedá mě z prachu cest
naděje? A pocit, že růže opět může kvést…

Líné tóny harf… do světa zapomnění mě zvou…
odplaví smutek, neb nikdy víc nebudu tvou!
Poslední slza tvář mi brázdí…
Loučí se, jako já!!
A housle novou cestu mi vyznačili…

Bolestné procitnutí, ze světa snů…
Konečné poznání…varhany hrají!
Sbohem ti dávám.. a nikdy víc... nevrátím se do tenat pekel
basy a bubny pochod mi pějí… vojáci, co vymizeli!
Odcházím, v harfy můj příběh zní…
Sbohem, a nikdy víc.. do tenat pekel nevrátím se!
Monumentální orchestr dokončil skladbu…
Davy vstávají, odcházejí…

Dojatí z konce, jenž poznali…
Autor Gwladus, 15.08.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí