Měsíční krajina

Měsíční krajina

Anotace: Psaná metodou volných asociací, snaží se pouze zachytit mé pocity v daném čase. Není namířena proti tržnímu hospodářství, nýbrž proti atomizované konzumní společnosti, kde jsou peníze důležitější než mezilidské vztahy.

tma, která tě pohltí;
lány bolehlavu;
akordy do stavu bez tíže rozložila radioaktivita;
vesmír se rozletěl do nekonečných dálek;
z jedné planety nevidíš na druhou;
jednota absolutna se rozpadla na oddělené částice chaosu;
zemské hemisféry se podél rovníku rozštěpily;
kapitál sežral prostor pro vztahy;
peníze nastartovaly nezávislou existenci;
přežil jenom folk;
ostatní kultura zdegenerovala;
tituly! design! profesionální brainwashing! do čerta;
nech si vypláchnout mozek;
nalejt si tam tu žumpu;
a důkladně otestovat její kvality;
jinak z tebe zbyde sociální případ;
nic;
nic nemá smysl;
ani já, ani ty, ani vesmír;
jenom neexistence má smysl.

2. 10. 2005
Autor Zahir, 21.08.2006
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím, co říkám, je počertech dobrá! Chtělo by to autorský přednes! "o)

05.10.2008 17:57:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí