Slzný kanálek

Slzný kanálek

Anotace: noci jsou nebezpečné a kruté

Noci jsou nebezpečné a kruté, když ležíš v posteli.
Tvých rudých rtů se dotýká a pevně tě drží v náručí.
Cítíš jen lehký dech na své šíji. Líbá tě a pokládá do hedvábí.
Potom tě vykuchá.
Hraje si pomalu, něžně, kousek po kousku s tvými střevy. Noc co noc. A ty nic nepoznáš, neboť ti vyleští oči.
Až jednou. Vstaneš a natáhneš se pro šálek své ranní kávy. Ale k nohám ti spadnou střeva.
Chytíš se za břicho, ale ruka se zlomí. Uděláš krok a upadnou nohy. Pak uvidí, jak tvé rty budou běhat po pokoji a jazyk se schová za pohovku.
Nejspíš budeš chtít křičet. Nebo plakat. Ztracenými bulvami.
Padneš mu za oběť! A bude se potěšeně dívat, jak jednou někdo vystaví v muzeu tvůj slzný kanálek.
Autor chloe, 24.08.2006
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Och, asi rozumím, popsalas to dobře, až mrazí.

26.01.2009 15:36:00 | Kapka

Já to beru,dobrý.Napsáno beze strachu o komentáře těch co třeba nepochopí.

09.02.2008 11:05:00 | WAYWARD

super

24.08.2006 23:41:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí