Noční tanec

Noční tanec

Anotace: vše je ukryté v textu

Noční tanec

Plamen zhasl, už svíčka dohořela.

Já snažil nemyslet nemyslet už na ni,

na mou kapku rosy v dlani.

Mě noc si k sobě z dálky volá.

Když v dešti tančím po náměstí.

Mou partnerkou je samota,

lehce po špičkách si cupitá.

A já neznám pocit štěstí.

Jednou si mě najde ona.

Ale nečekám jí brzy,

i když mě to tiše mrzí.

Silná, sladká, třeba jako medovina.

Do té doby sám jen budu tančit.

Kroky svoje do tmy schovám,

Kapky deště na hostinu svolám.

A žádné boty nebudou mě tlačit.
Autor JimmiV, 19.01.2005
Přečteno 1105x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tato básnička je něčím zvláštní a krásná...Moc se mi líbí =)

24.06.2008 11:06:00 | Black rose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí