zločin a trest

zločin a trest

Anotace: trošku byla depka

Ptám se vás všech,
Vás venku na nebi či v pekle.
Co proved jsem tak hrozného, že šťasten nesmím být.
Chci vědět proč chováte se vůči mně tak vztekle
a jestli něco zlého proved jsem,
tak chci vědět, jak to můžu odčinit.

Proč odepíráte mi to právo všech lidí,
to právo, jež máme na lásku.
Tak odpovězte, nebuďte přeci tak líní,
vždyť položil jsem Vám jednoduchou otázku, na kterou snadná může býti odpověď.
A jestli neznáte ji,
pak jste Vy ti, co jsou vším vinni
a máte pouze právo na zpověď.

Já budu v té zpovědnici stát.
Budu Vašim soudcem
vyslechnu vás, odpustím, a uložím Vám trest.
Ne nemusíte se teď bát,
já nemám v sobě zášť, jen smutnou hlavu a svou čest,
které nehodlám se kvůli Vám teď vzdát.

Vašim trestem ať je pouze jeden den v mém životě,
tak bude znít ortel můj,
ať víte jaké je to žít bez lásky a v nicotě.
Tak staniž se a Bůh Vás opatruj.
Autor truhlík, 27.08.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu...depka je můj každodenní stín...všude se vleče se mnou...takže...slova jsou jen slova...a je dobře, když jimi umí člověk vyjádřit pocit srdce děravého jak ementál...

29.08.2006 13:03:00 | Marianka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí