Vyhořelá

Vyhořelá

Anotace: ...no snad jen lehčí splín

Své pocity já Vám tu svěřím,
snad najdu slova vhodná,
dobrým věcem stále věřím,
snažím se být milá, hodná.

Nad vodou já druhé držím,
každý ze mne sílu čerpá.
Co já všechno nevydržím?
Na to se však nikdo neptá.

A jak už to někdy bývá,
přicházejí sem tam splíny,
má tvář před lidmi se skrývá,
jak mrtvola pod kupou hlíny.

Utíkám od všeho a nikam,
cítím, jak slabá, křehká jsem,
trable jak kouli na noze smýkám,
tak nějak se peru s životem.
Autor Popelka, 19.01.2005
Přečteno 1089x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí