sám a sám

sám a sám

Anotace: ....

Jsem sám proti sobě,
sám proti všem,
sám ve svém hrobě,
sám sebou přistižen.

Jsem sám sobě soudcem,
sám sobě kat,
sám sobě psancem,
sám sobě za příklad.

Jsem sám se svou smrti,
sám s kytkou co smrdí,
jsem sám.

Autor přema, 29.08.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle se ti moc povedlo, krásně popsané pocity

16.09.2006 09:49:00 | Hell_bear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí