Západ slunce

Západ slunce

Anotace: pro mého nej kámoše Davida z Havířova

tráva zlazavě hoří,
smutnýobličej tvoří.
Růžová a fialová se střídají,
a mraky západ slunce hlídají.

Vítr smutnou písničku si zpívá,
když pomalu se stmívá.
I ptáčci jdou spát,
jen ten vítr nepřestává vát.

Slunce poslední pohlazení dalo
a šlo taky spát
to mou radost vzalo
taky bych ti měla dobrou noc dát.

tak přeju ti krásný sen,
a po probuzení ještě hezčí den.
hlavně nepřestávej snít,
nepřestávej sny mít.
Autor lepik01, 29.08.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí