Strach motýla ze smrti

Strach motýla ze smrti

Anotace: ...

Viděl jsem umírat motýla,
tak bezmocně snažil se vzlétnouti,
a utéci z kontroli,
život ho opouštěl
on to však neviděl.
Cítil se zavřený,
okován zemí,
co smrti se klaní.

Pak tma zalhala noci,
on zahlédl cosi
a necítil strachu již,
byl již přec,
o krok výš.
Tam v nádherném háji,
kde nejsou jen hadi,
tam zůstal on v klidu,
zůstal sám inu.
Byl šťasten té chvíle,
kdy nevěděl, co přijde.
Autor Gabriel17, 30.08.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...jen...neutekl z konroly?

30.08.2006 15:07:00 | Ayla

sákryš....kontroly :D

30.08.2006 15:07:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí