Síla smrti

Síla smrti

Anotace: ...

Kapka krve jenž dopadla z tváře,
jen ona a rozbila hráze,
pak tváře se zděšením upřeně hledí,
ty odsouzen bez soudu,
zanechán po proudu.
Ta kapička krve,
ta zničila hráz
a zlomila vaz.
Tys jedenkrát praštil
a srdce ti buší,
dnes propadls kouzlu,
to nůž potichu vklouzl,
do břicha dýka se schová.
Když pocítils moc,
brečeti chtělo se dost
však našel jsi bytostnou slast,
srdce již zapělo zas.
Autor Gabriel17, 04.09.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí