Plyšový medvídek

Plyšový medvídek

Anotace: 2.9.06

Medvídku můj maličký,
máš nezbedné tlapičky.
Máš kouzelné teličko,
také v sobě nosíš srdíčko.

Bělavý medvídku
vonící v listoví
posečkej chviličku
než vůní mi napovíš.

Kam se mám ubírat
když v hlavě se smráká
V tvých očích ale vidím slzy snad…
žalu těžko říct…

Je večer,písničku poslouchám
na tebe,medvídku,vzpomínám.
Vzpomínám na chvíle,
kdy jsme byli spolu.

Na tu melodií co hrávala nám
Kde teď jsi…
…opravdu netuším
jen o tobě sním
a s melodií deště
v noci usínám.

Proč můžu jen vzpomínat
když dělí nás dálka.

Bělavý medvídku
zůstaneš v mysli
zahřeješ dušičku
plakat se nesmí.
Autor 89Rosa, 05.09.2006
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to krásně něžný a citlivý....100% fakt pěkný

06.09.2006 13:09:00 | Angel111

Plakat se smí, když Ti to pomůže a pak už se jen smát!

05.09.2006 18:23:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí