Car je t'aime

Car je t'aime

Anotace: nevím, jestli je to báseň, nebo spíš povídka, ale je to o tom, co ted tak nejak prožívám, tak sem to prostě hodil na papír.

Car je t’aime

Znám nádhernou dívku,
dívku o níž mnozí sní.
Dívku která mění životy
a změnila i můj,
já říkával ji Car je t’aime.

Avšak já chtěl přeci jen víc
a řekl jsem ji o tom s bolestí…
Ona jen, že já to být nempohu,
že má své důvody…
Já řekl jen Car je t’aime.

Čas běžel, s ní i utíkal,
já nevěděl co bude dál.
Však s ní byl jsem ten,
co nejšťastnější se zdál.
S ní, s mou Car je t’aime.

Však důvody se zjevily,
ty pro něž se mnou být nemohla.
Důvodem byl on,
můj nejlepší kamarád.
Proč, proč má Car je t’aime.

On s ní je stále,
ona s ním stále jest.
Mně nezbyla žádná čest,
rozcupován si připadám.
On jí říká své Car je t’aime…
Autor Jimmy Ručka, 05.09.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by novotvar: "Ona jen, že já to být nempohu"
Než sem něco dáš, tak si to zkontroluj, prosím.
Jinak nic moc. Spíš nic...

05.09.2006 18:47:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí