Slza

Slza

Anotace: ...

Slza, jež padla na zem,
Rozbila se na tisíc kusů.
Jsem jako nějaký blázen,
V mém životě plném hnusu.

Slza, která značí zranění,
Zranění znatelné na duši.
Je to samoty a smutku znamení,
Jak děsivé nikdo netuší.

Slza, co stéká po líci,
Mlčíce o pomoc volá,
Zatímco mé tělo hnijící,
Chce toto utrpení zdolat.

Potoky slz se proudem valí,
Brzy se v nich utopím.
Suchou zemi vidím v dáli,
Však už se nikdy nevschopím.
Autor Žiťa, 10.09.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí