Gigi

Gigi

Anotace: Pro Justýnku...

Stojí sám tak tiše
skoro nedýchá a kouká.
Kouká okolo sebe
a neví kudy kam.

Jakoby se mu před
očima hroutil svět.
Kusy padaly kolem něj,
ale žádný ho netrefil.

Nechápal co se děje
co udělal?
To už ho snad nikdo nemá
rád...nechali ho tady tak
hloupě stát a on netušil,
netušil co se děje.

Sám mezi čtyřmi stěnami
svého boxu se utápěl,
nudil se a nikomu ho
nebylo líto,ale čím si
to zasloužil?

Malý zrzavý koník
ze kterého se stává troska
troska,které říkají GIGI!
Autor Falandra, 12.09.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne náhodou pro Justýnku z Rychvaldu??? Napiš k mým dílům, prosím.

12.09.2006 14:29:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí