Requiem pro život

Requiem pro život

Anotace: Žalm...

Co slyším?
Všude kolem jenom slova planná
jenom zloba, nenávist a hana
Co vidím?
Jenom výbuchy, oheň a plameny
zůstal jen bez jména náhrobek kamenný
Co cítím?
Pach krve, mrtvých těl a hniloby
nemít tak žádné smysly, co potom bylo by?
Proč žiju?
Procházím bez duše, plynu prostorem, hniju
letím vzduchem, svět se kolem míhá, ale nežiju
Autor Žiťa, 13.09.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí