Smutná

Smutná

Anotace: ...

Vrba jenž pod tíhou starostí
Ohýbá se k zemi
Pláče- pohlédni
Z těch co slzy její znají

Milovala
Dřív smutná byla
Upřímná snad nebyla ?
Bolest poznala

A teď svazuje její srdce
Bolest jenž nebyla nutná
Ale přišla přece
A vrba zůstala sama, smutná…
Autor Petty, 15.09.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí