Princezna

Princezna

Anotace: chtěla bych... ale to nestačí!

chtěla bych...
tak málo a tak mnoho!
chtěla bych...Tebe, a jedno vlídné slovo!
chtěla bych....
celý Svět!
chtěla bych Tě tady...teď! hned!

chtěla bych odhodit, krajky černé...
chtěla bych zapomenout, na chvíle temné!
co jsou nyní mým životem...

chtěla bych....
jako dřív být....
princezna! co se nebojí...

chtěla bych, jako dřív žít....
chtěla bych, mít se ráda!!!!
chtěla bych smazat jizvy na rukou... jehly, co do srdce se noří...
chtěla bych mnoho! a né se topit ve slaném moři....

chtěla bych zalepit, co se rozbilo!
vrátit, to, co se ztratilo!!!
chtěla bych odhodit, nůž v ruce své!
chtěla bych zachránit, to, co ještě jde!!!!!

chtěla bych zapomenout, na bolest a mučení....
chtěla bych vymazat,....

chtěla bych! tak proč se nemůžu vrátit???
proč stojím na mostě, a chci to zkrátit?
proč jehly do rukou se mi noří...
proč žiletky pronikají kůží?
proč mé rty polikají prášky???
proč se zabíjím právě z lásky???
Autor Gwladus, 16.09.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

ten konec by tam být nemusel, ač pro tebe je to asi bolestný výkřik

16.09.2006 21:41:00 | ni.va

Mluvíš mi z duše... Ty jizvy na rukou mi nevadí.. Pořád jich je víc a víc.. ale ty jizvy na srdci... nechtějí za žádnou cenu pryč =(

Jinak- krásná.

16.09.2006 15:58:00 | Petty

husty a hlavne se mi libi ze si to neprectu za 5sekund

16.09.2006 15:35:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí