Ďábel v mém srdci

Ďábel v mém srdci

Anotace: ...

Ďábel v mém srdci sídlí,
řídí můj osud, mé jednání.
Stačí jen mávnout křídly
a zabránit tak padání.

Pak letět, letět vzhůru,
směrem k šestému slunci.
Nemít tak žádnou smůlu
a doletět k životu konci.

Nějaký čas zde zůstat
a chodit s vlky výt.
Ten život s nimi ustát
a nechat tu hudbu v uších znít.

Pak mi ovšem křídla opadnou,
to je mým údělem.
Části mého těla zpět na zem dopadnou
a stanu se padlým andělem.
Autor Žiťa, 19.09.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí