Samota

Samota

Anotace: Napsáno, když nás opustil Alex...

Byli jsme šťastní spolu,
jenže ten čas uplynul a já jsem tu.
Chybí mi Tvůj pohled, Tvůj smích
Pro mou duši to bylo totiž víc.

Vzal jsi mi srdce.
Slova samoty mi stékají ze rtů trpce.
Poslední polibek i stisk ruky,
v té chvíli měla jsme v srdci i duši smutky.

Opustil jsi mne, zradil jsi nás,
naše láska Ti prostě zlomila vaz!
Bylo kruté přetrhat pouto, jež spojovalo nás.
Vím, že i teď stále je v našich srdcích,
neboť Tě nikdy nejspíš nepřestanu milovat.

Nebojím se našeho setkání,
jen časová propast mi husí kůži nahání.
Tys´ odešel, už je to dlouho.
Střípků z mého srdce rozsypalo se mnoho...
Autor Santinan Black, 23.09.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj, ale jo, tahle báseň má něco do sebe, i když by se určitě našli tisíce kritik, ale právě teď mi jde spíše o tu obsahovou část a ta se mi líbí .. =))

19.10.2006 08:36:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí