Kolotoč

Kolotoč

Anotace: znáte ten pocit, kdy se točíte na horské dráze, už toho máte dost, chcete vystoupit, ale jízda ještě nekončí??

Ze vzpomínek, kde nic nezbylo!
Z lásky, kde všechno se rozbilo!
Z rozumu, který k lásce nepatří...
Z hlouposti, o bolest bohatší...
Ze tří dnů, měsíce pláču.
teď však, hrdě se snažím jít!

Vzpomínám, z rozumu, kdyžs' hledal cit!
Vzpomínám, že nechtěls' to tak mít!
Kdysi, naivně jsem věřila!
V lásku a její krásy...
tvá lež to všechno zničila!
Proč? Proč asi...!

Z myšlenek, kdy tebe jsem proklínala...
z lásky, kdys' mě prý miloval!
Proč já, na rozcestí stojím?
Snažím se pochopit, co láskou nebylo!
Proč proklínám tvé "sbohem"...
a lepím to, co se rozbilo!
Probdělé noci, měsíce slz!
Už dávno, dávno to skončilo!
Tak proč já jsem ta co se trápí??
Ta, co ji to zlomilo!!
Autor Gwladus, 23.09.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí