Modlitba za mrtvé

Modlitba za mrtvé

Anotace: ...

Vy, kdož jste již v rakvích pod hlínou,
V černém obleku, přikryti temnou peřinou,
Vy, navěky šťastní, co spíte v míru a klidu,
K Vám, mí milí, k Vám již brzy přijdu.

Vy, kdož znáte celou pravdu bytí,
Nyní se milujete ve spárech smrti,
Nejbohatší smrti, které vše bude patřit,
Vás, mí nejmilejší, Vás chci již spatřit.

Vy, které trpělivý čas v prach mění,
Již nikdo Vám neublíží ve Vaší skrýši v zemi.
Nový život vzniká, když se na Vás červi líhnou,
Za Váma, mí drazí, za Váma mé city tíhnou.

Vy smějete se nám ze svých domovů,
Stále více Vás přibývá, když Smrt je na lovu.
Na nás hledíte, jak se tu pachtíme,
Však my všichni se také do hrobu svalíme!
Autor Žiťa, 24.09.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj
rád bych si stebou pokecal
pokud máš zajem tak P.vich@seznam.cz

24.09.2006 20:43:00 | přema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí