Bolest

Bolest

Anotace: .....

Stesk ve tmě visí nad tělem co v klubíčku sedí
a na chvějící záda vtírá se tíha dávných vzpomínek…
Prázdné oči co vyplavují slanou krev v nicotu hledí
a víčka strachy zakopávají obraz rozbitých hodinek…

Hladová a vyčerpaná duše ukusuje z úplňku měsíčního
chce zasytit bolest co zpytuje nenávist rozpálenou…
Ostře tančící perly z očí cinkají do srdce ledového
a střepy podřezávají hrdlo naději plazící se po kolenou…

Pak anděl s bílými křídly políbí rty promodralé
a bezvládné tělo sametovým mechem přikryje…
Utišujícím hlasem našeptává, že je s ní neustále
dokud poslední výdech bolest v nitru nezabije…

Pak najednou
ze stropu padá bílý sníh
a zabíjí mučivé hlasy…
V dálce utichá smrtelný smích
Do nebe se dostala…
Asi…
Autor ZZuzkAA, 26.09.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dole je alespoň teplo...:-)))

27.09.2006 10:40:00 | ZZuzkAA

Pěkná. Hlavně jí závidím to nebe, protže na mě čekaj dole. :)

27.09.2006 08:14:00 | Mácha

krásná

26.09.2006 19:36:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Tak Ty toho nenecháš.Já Ti toho raráška nechám na pořád.
Víš jak budeš mít veliké uši?

26.09.2006 19:25:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí