Pohřební báseň

Pohřební báseň

Anotace: ...

Pláču,
Ale ani slza neskanula,
Ani slzička neukápla,
Moje duše, moje duše utonula.

Nářek,
Který nikdo neslyší,
Jen tiché stromy,
Lidi, ti ho na smích povýší.

Hluk,
Co na srdce mi doléhá,
Ubírá mi síly,
A rakev mojí kolébá.

Básník
Do ucha mi šeptá,
Tichounce šeptá verše smutné
A na nic, na nic se neptá.

Láhve,
Prázdné až na dno,
Všude kolem se kutálí,
Chladno, je mi chladno…
Autor Žiťa, 27.09.2006
Přečteno 1584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí