Rezignace

Rezignace

Anotace: Zvláštní to stav. Osvobozující.

Víš, kdyby svět
skutečně implodoval
do sfér nehmotna
obrazů tvých vlhkých lící.
Oční sval
by práci si dal
zaostřit do prázdna.
Doufající.

Víš, falešná sousoší
pouličních laviček
nemusí ti
nic připomínat.
Z poloprázdných lžiček
za pláče svíček
se nezasytíš.
A nečekej zvrat.
Autor Thilion, 30.09.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smíření je někdy dobré...hlavně sám se sebou = vyrovnanost.

01.10.2006 17:09:00 | Jahudkka

Wooow! Jsem ohromena. Takhle nějak nejspíš vypadá dokonalost.

01.10.2006 00:13:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí