Takový je život

Takový je život

Anotace: ...

Člověk je sám sobě otrokem
a svým ztraceným životem běží,
tak jako se valí voda potokem.
A tak jako vločky z nebe sněží,
tak člověk na zem padne tváří.
Na hlavu rozbitou, celou od krve
mu ledové slunce tiše září.
Je to jako nikdy předtím, jako vždycky poprvé.
Autor Žiťa, 02.10.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí