Kapky

Kapky

Anotace: Jsou kapky a slzy.Ale když spadnou už to nikdo nepozná...

Padají kapky na polštář
andělé kolem tiše spí
A ty jenom posloucháš
o čem asi v noci sní

Ticho v mlze nevnímáš
co zakrývá ti otevřená usta
co zakrývá ti celou tvář
abys nemohla křičet
a tvá mysl je prázdná,pustá

Skleněné kuličky ve stínu
jako tvoje oči jsou tmavé
jako bezbarvý list vavřínu
co na potoku plave
a pak se potopí hluboko do tvojí mysli..

Stojíš ve vločce sněhu
nevidíš co je svět
lásku,zlost,štěstí,něhu
ty pocity znáš nazpamět

Pramínek krve lásky ti po rtech stéká
bůh ví proč je ti to jedno
normální člověk se smrti leká
smrt?Bílý tunel a pak jenom temno?

Jaké to je když umře láska?
kam potom odpluje spát
jaké to je když srdce žalem praská?
Mám to chtít znát?
Autor Midnighter, 07.10.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to snad ani nechtěj...ale jinka mooc hezoučkýý..opravdu..:)

08.10.2006 00:23:00 | Jey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí