Lhář :-(

Lhář :-(

Anotace: život nám dokáže někdy pěkně lhát... jo a prosím ohodnotte abych věděl jak to na vás působí dík...

Měl jsem být u tebe, příteli můj
Teď prosím tě čase!!, na chvíli stůj!!
Kde jsou ti andělé co nás hlídat měli…
Andělé!! Copak jste úplně zapomněli?
Kulka se zaťala jak ostrý břit
Tichý společník… co krade z tvých očí třpyt
Jemná blůzka už krev tvou saje
Válka je krutá a nenávist zlá je!!
Její barva ale už zdaleka není bílá
tak je to správné, asi je dobré když už se stmívá

Kde jsou všichni co měli tě bránit!!
A kde budu já, kdo mě teď bude chránit.
Sedím tady vedle tebe jako němý host…
Slyším výstřel…a ztrácím vše – i slepou ctižádost
Mizí už barvy, od modré po rudou
Zůstala jen černá , ostatní nebudou
Ale co krásné bylo,to navždy změnilo naši tvář
Pamatuješ? Prej budem dycky spolu, život je ale pěknej lhář!!!

Tak neplač… nač ty slzy?Proč je ti jich přáno?
Asi už taky víš ...že neuvidíme další ráno..
Tak neplač už a koukni vzhůru
Tam půjdem vidíš? Tam… na nebeskou tůru
Pojď měli bychom ruce spojit
Ať spolu k té nebeské bráně můžeme dojít
Zavřem oči a půjdem. spát.. . bude to jak snění
Akorát, že až se proberem…všechno se změní
Autor Rákosníček, 08.10.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, místy mě to trochu drhlo, ale to nic nemění na tom, že po přečtení jsem měl takový svíravý pocit smutku.
Dobrý.

09.10.2006 11:08:00 | Mácha

děkuju to jsem chtěl vyvolat...je to ve mě tak to prostě ventiluju...dík lidi:-)

08.10.2006 19:14:00 | Rákosníček

...cítím z ní smutek po tvém příteli?... obsáhlostí ne nepodobná té první, dojímavá, ale chce se mi z ní vykřičet

08.10.2006 16:00:00 | Sima

Smutné, dobré, zanechává to zvláštní pocit.

08.10.2006 10:16:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí