tragédie

tragédie

Anotace: -------

Když tragédie se stane,
smutný pocit z toho vane.
Umře spousta lidí
a celý svět to hned vidí.

Vidí i osudy rodin,
kteří na své příbuzné čekají snad sto hodin.
Pak nejhorší okamžik naději vzal
a pláč pozůstalím dal.

Zbude tu jen spousta hrobů,
duče mrtvích se chtějí vrátit domů.
Rodiče chtějí vidět vyrůstat svoje děti,
misto toho jejich duše do nebe letí.

Auta, letadla, vlaky,
po zádech mráz mi běhá strachy.
Dnes už bezpečné nic není,
snad se to brzy změní.
Autor lepik01, 08.10.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase dobré! A zase překlepy. Ruší to čtení, ale jinak je to moc fajn.

08.10.2006 10:50:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí