Ona

Ona

Anotace: ..smutná, abstraktní...

Několik let, nějakou dobu,
než znovu objeví se tu, zazáří.
Nikdo neví, jakou bude mít podobu,
nikdo se netěší, bojí se.
Vím proč..je totiž zlá -
zvlášť, když rozohní se.
Až příjde, mnoho šťastných životů,
těch krásných párů, přátel a společníků
rozdělí, pobouří, zkazí...

Nikdo neví, kolik viníků,
těch, co se dřív měli rádi
se teď jakoby po zemi plazí.
Strádají a blouzní,
až Ona odejde, jen tak odkráčí.
zbyde jen prach,
jen plno zkázy.
A to jen kvůli ní...
Autor Isa, 10.10.2006
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Enygma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí