Prijde noc...

Prijde noc...

Anotace: ...

Smutně na Svět shlíží,
volá o pomoc.
Nemůže však odvrátit to,
co se blíží.
Ví, co příjde - noc.
Vše bude tmavé, nebude úniku,
svět lásky poprvé nabude pocitu,
že naděje už není,
zármutek a zloba zabydlejí se tu.
Času je málo, proto žij a směj se,
než se osud změní natrvalo.
Autor Isa, 10.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Enygma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to docela slušné, ale občas mi tam nesedí rýmy...

12.10.2006 16:59:00 | Majule

Z Vymýtače si nic nedělej, je to bývalá Tanečnice, jen tady škodí :-(

10.10.2006 23:42:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí