Ticho

Ticho

Anotace: ...prý ticho léčí?......já nevím....:-(

Mlčíš a to ticho bolí,
ticho, co má sílu bourat mosty.
Chybí nám slova, jež vyléčí všechny boli,
tíží nás otázky z budoucnosti.

Bojím se ticha...
Bojím se nevyřčených slov...
a prosím Boha o pomoc...
Autor Aniba, 03.02.2005
Přečteno 1496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí