Degradace

Degradace

Anotace: ...

Ač kolem sebe lidi mám,
přece jsem sám.
Až budu ležet v hrobě,
co?... co bude jiné?
Jen s tmou v černé róbě
moje tělo splyne.
Sám budu, sám - jako nyní,
za co mě všichni viní?

Vždyť kdo je bez viny, ať háže kameny,
ale Já nejsem, proto mě spálí plameny.

Žiju pro sebe životem,
tak smutek noste sem.
Noste ho, jen noste,
Já nejsem jeden z vás.
Pozor! Má nenávist roste,
brzy si zlomím vaz.
Všichni budeme šťastní,
tak už mi světlo zhasni.

Vy beze mě budete se dobře mít,
Já bez sebe, bez Vás - bude klid.

Tak stáda se odprostím,
ujdu vší pozornosti.
Půjdu tm, kde mě chtějí,
kde není takový hnus!
Tam mollové písně znějí,
v rytmu smutného blues.
Tam zůstanu navěky sám,
už teď to tam znám.
Autor Žiťa, 19.10.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí