Ta bolest...

Ta bolest...

Anotace: o bolesti lásky...

Stála tam před chlapcem dívka, v ruce měla nůž,
třásla se jí ruka a náhle řekla už.

V životě měla smůlu,
chtěla se jí zbavit,
náhle bolest zmírnila,
slzy se jí začaly kalit.

Nožem lehce zaryla chlapec křičel: "Ne!"
Dívka se jen ohlédla odpovědělá: "Jé"
Zabolelo jí srdce,na chlpce pohlédla,
nůž do žil hluboce zaryla.
Autor Dušekteráztroskotává, 21.10.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí